HIPP HIPP HURRA

Jeg synes bunad er noe av det vakreste som finnes. Og det er så morsomt, og rett og slett utrolig koselig, å se alle de forskjellige variantene som kommer frem fra skap og skuffer til festdagen i mai. Det samholdet man føler når man tripper rundt og en hel by, et helt land, en hel nasjon er pyntet til fest. Hipp hipp hurra for alle dere, for alle oss, og for alle barna!

Det er nesten sånn at jeg gleder meg til neste år allerede. Selv om mange (inkludert oss) var oppe før hanen gol, og det er et maraton, så er det glede, kos, champagne og fine barnelyder. Dagen forløp nok

litt

veldig annerledes enn da vi ikke hadde barn, og slutter nok av

litt

VELDIG mye tidligere enn før, men jeg er en sucker for babyrutiner, selv på en dag som denne. Han i vestfoldbunad. Hun i sunnmørsbunad.

Mine to, som jeg er så glad i.

Har dere hatt en fin 17.mai?