HOLD SMÅ FØTTER VARME I HØST OG VINTER

Annonse

«Neeeeei, ikke hopp i den sølepytten der!!» Jeg har ikke sagt ferdig setningen, før det ringer inn.. søkkvåte sko og sokker må byttes i full fart før skolen begynner. Kjenner du deg igjen? Høsten kommer med de mest fristende vanndammer og sølepytter, og vinteren følger etter om ikke mange måneder.

Det skal klatres, sparkes, løpes og sykles. Og det gjerne allerede FØR skolen har begynt. De minste er avhengig av gode (og ikke minst tørre!) sko hele dagen, for å slippe å bli våt og kald.

Vi stiller forberedt i år, og har vært på forskudd med å sikre oss støvler som skal tåle en støyt fremover. Vi har gått for ECCO sine nye boots, Snow Mountain. Varmforede sko som er 100% vanntett (Gore-tex), og som ikke sklir hverken på glatt løv, eller speilblank is gjennom vinteren. Det jeg liker best er at de går høyt opp på leggen, og at de er så robuste.
Ser du den sorte knappen midt på støvlen hvor du ellers hadde knytt skolissene? Dette er det andre skoparet vi tester som har dette smarte boa-lukkesystemet til ECCO. Og vi kan stemme i at det både er kjapt, smart og enkelt å bruke for små fingre.

ECCO Snow Mountain er tøffe nok til å takle hverdagen, og polstret er de også for å gi god komfort. Det skal være godt å gå i ECCO sine sko, det er viktig. Les mer om støvlene her, de kommer i en rekke fine farger også!