HØSTVÆR OG HØSTKLÆR VOL.2

Sponset

Så lenge det ikke regner, er det utrolig fint ute for tiden. Skikkelig høst med nydelige farger og løv som faller. Og jeg, jeg har krøpet inn i den deiligste dunvesten fra Fleischer couture! I tillegg har jeg for lengst begynt å samle på gode ullgensere, og denne fra Cathrine Hammel har vel knart vært av, siden jeg fant den.

Ellers kan jeg melde om en baby som våkner annenhver time hver natt nå, en fin vane han har fått seg der altså. Så nå går det på stumpene løs med søvn, men jeg reparerer med en liten cap nap på formiddagen, OG spennende oppussingsprosjekter. Vi begynner nemlig aldeles straks på TO ting (nei vent, det blir TRE) som kommer til å gjøre om på hele huset faktisk. Woop woop, la traktorene komme sier jeg bare 😉

    
Ha en suuper start på uken! Jeg kjører mandag med en liten titt på mac’en mens jeg krysser fingrene for at ungen sover i mer enn 22 minutter av slengen!