HUDPLEIE UNDER GRAVIDITETEN


Jeg føler meg ikke som verdens beste variant av meg selv for tiden, og søren heller, dette skulle vise seg å ikke være verdens enkleste svangerskap heller! Så mellom slagene prøver jeg å ta litt ekstra godt vare på meg selv, og få inn litt god hudpleie. Ikke lenge etter at jeg fant ut at jeg var gravid, var jeg innom Silje Austnes for litt nødhjelp! Plutselig skal man ikke kun ta hensyn til seg selv, og med en på vei, ble noen av produktene jeg brukte i litt for sterkeste laget.

Det skjer så mye med kroppen når man er gravid. Hud, negler og hår er ikke bare det eneste som endrer seg. Det sniker seg gjerne inn pigmentforandringer, hormonforandringer, immunforsvaret endrer seg og listen bare fortsetter. Så nå har jeg byttet ut noen av de sterkeste medisinske produktene mine, med litt snillere produkter fra ZO health som fortsatt skal ta godt vare på huden min i månedene som kommer.


I tillegg til rens og fukt (som jeg merker at jeg behøver mye mer av nå), har jeg blant annet rukket å bli veldig glad i en deilig sulfurmaske. Den skal sitte på i ca. 10-15 minutter, og gjør at jeg virkelig føler at huden har blitt skjemt bort. Det er en lett leirmaske, og minner meg sånn om Blue Lagoon på Island!


Den roer ned rød hud, hjelper mot kviser, også eksfolierer den og strammer opp huden på en veldig fin måte. Den skal også funke om du plutselig får en kvise over natten, da tar jeg litt på fingeren og lar det sitte på i noen minutter. Lukten av svovel sitter igjen lenge etterpå, så jeg føler jeg har vært på spa når jeg har brukt den. Et pluss om du liker den følelsen!