HVA HAR SKJEDD I DET SISTE?

Tiden bare suser avgårde. Det er kanskje ikke så rart at tiden går litt fortere når man har en liten baby hjemme. En liten baby som nå er over nyfødtstadiet, og som naturlig nok ikke sover like mye. Nå skal det helst skje noe når han er våken, og siden han hater det meste (les: dra på butikken, være i bilen, hente på skolen, dra på helsestasjonen, sitte i vippestolen sin etc.) så har jeg smurt meg med tålmodighet og nyter faktisk litt det at vi må ta livet litt mer med ro, hjemme. Om du ikke har sett det, har jeg laget en aldri så liten føljetong over tingene baby 2 hater på instastory 😉

Men i det siste har jeg bl.a rukket å fylle år, vi har startet på et svært graveprosjekt, og planlegging av en halv underetasje er i gang. Hele 35 år har jeg blitt. Usj, hva skjedde der?? Merket at det ikke var like stas å bikke midten av tredveårene..

anyway, jeg ønsket meg en helg borte, så i januar har vi booket inn en kjærestehelg. Det gleder jeg meg utrolig til. Det beste med å reise syns jeg, er å kunne glede seg i mange måneder!


/ Belte Loewe / kjole Malene Birger / sko asos /

Ha en herlig helg!