HVORDAN LAGE CHAMPAGNE AV HVITVIN

Jeg gir meg over. Vi fikk en sodastreamer til jul og jeg har sjelden sett min kjære så glad som da han pakket opp og så innholdet. Jeg må le, for han hadde automatisk planen klar. Han skulle nemlig lage «champagne». Og det virker! Om du har lyst å lage en brut mousserende vin (tørr) tar du en tørr hvitvin og fyller beholderen (ikke fyll helt fullt!) som hører til sodastreameren og karbonerer innholdet (eller rett og slett bare trykker på knappen), så har du «champagne» på 123. Veldig gøy! En skikkelig quick fix på champisfronten. Bare husk å slipp opp veldig veldig sakte slik at det ikke bobler over. Og siden den ikke går på strøm kan du ta den med deg hvor som helst!


/ Produktet er IKKE sponset! Haha, det var bare en veldig morsom julegave /

Så nå sitter vi her med hver våre klirrende glass med mousserende både vin og vann. Vi gav faktisk bort en slik i julegave selv og ble fantastisk glad da det lå en og ventet på oss også! Så morsomt at man kan tenke så likt. Min kjære har i hvert fall snakket om en slik superlenge.