I FØDEBAGEN MIN

Fødebagen min denne gang stod sånn halvveis pakket de siste par ukene, men denne angrer jeg faktisk litt på at jeg ikke pakket før. Mot slutten vet man jo aldri hvordan formen kommer til å være, så det er absolutt bedre å være på forkant med pakkingen enn å utsette det til siste øyeblikk, om man siste ukene sleper bena under seg og energien er på bunn.

Så hva ble med på sykehuset, og hva fikk jeg egentlig bruk for?

Det finnes jo ørten tips og trikslister for hva man bør ha med i fødebagen om man googler litt, og i min bag pakket jeg:

– Pysjamas
– Tøfler
– Ammebh’er
– Ammeinnlegg
– Multi mam kompress (disse er jeg spent på om funker som de lover!)
– Purelansalve
– Klesskift, undertøy, 1 skjorte, t-skjorter, tights og en varm cardigan om det skulle bli kaldt
– Toalettmappe, liten reisehårbørste, tørrshampo, face wipes, litt sminke etc.
– Høretelefoner, mac, lader, telefon, kamera etc.
– Helsekort

Til babyen tok jeg med:

– lue
– smokk
– 3 omslagsbodyer m knapper
– noen myke bukser
– 1 pysjamas
– et muslin swaddle teppe
– et babyteppe
– en strikkejakke til hjemturen
– sokker
– gulpekluter
– koseklut
– en bleie til hjemturen

Hva fikk jeg bruk for? Nesten ingenting, lol! Sykehusskjorten, facewipes, fuktighetskrem, tannbørste, telefon og tøflene var i grunn mer enn nok. Til babyen hadde det også holdt med en lue, smokk og klær til hjemturen 😉