INGEN GRUNN TIL Å KASTE BH’EN LENGER

Annonse

Late søndagsmorgener er vel noe av det deiligste helgen kan by på? Jeg fikk sove lenge i dag (eller helt til 9!), og fikk servert både kaffe og varm croissant på sengen. Mer romantisk enn det får ikke søndagen min blitt nesten.

Triumph har åpnet ny butikk på Oslo City, og jeg var innom for åpningen i går. Jeg har aldri blitt målt for en BH før, og det kan anbefales på det sterkeste. Både for små og store BH’er er ubehagelige å gå med, så da jeg fikk proffhjelp med størrelsen min (og ikke minst hvilket hakk jeg skulle ha den på!) fikk jeg for første gang en BH med spiler og cup som sitter som et skudd. Det er helt rart, for jeg kjenner nesten ikke at jeg har den på.

Så nå har jeg ingen grunn til å kaste BH’en lenger! Det er vel flere enn meg som har gått i den BH fellen gang på gang? Man kjøper den størrelsen man alltid tror man har vært, også er det ikke helt hundre prosent klaff. Visste du at man i snitt faktisk bytter BH størrelse 7 ganger i løpet av livet? Er du innom Triumph spør de alltid om du vil at de skal måle deg, og for å si det sånn, det vil du. Frem til 3. februar får du også 20% i hele butikken på Oslo City.

Vi har både familiebursdag, ski og bading på agendaen i dag. Jeg gjorde mitt første forsøk på å lage Verdens Beste (du vet, verdens beste kake) i går. Så den blir med i bursdag. Ikke minst har vi begynt å fått opp tapet nå, så jeg stikker innom igjen litt senere for å vise dere noen bilder.