INNREDNING PÅ VASKEROMMET


Ah, det er lite som gjør meg like glad som oppbevaring! Spesielt når jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det. Vaskerommet har blitt enda mer komplett siden sist, og har fått skap og skuffer på rekke og rad. Dype gode skuffer langs den ene veggen, og to høyskap med hyller på den andre veggen gir nå herlig oppbevaringsplass. I det ene høyskapet får vi plass til tørkestativ, mopp og støvsuger, mens det andre består av hyller.

Fan som jeg er av å henge opp skjorter etc. til tørk, fikk jeg smettet inn en lang garderobestang over vinduene også. Så praktisk! Først startet vi med en skyvedør her nede, for å skjule alt av vaskemaskiner etc. Det kan du se i dette innlegget. Så nå var det utrolig deilig å komme på plass med oppbevaringen også.

     
Det er hakket GØYERE å vaske klær nå, det må jeg si <3