INTERIØR I KJELLERSTUEN

Det var vel i fjor tror jeg, at jeg delte et mood board for kjellerstuen vår. Eller mediarom som man gjerne kaller det nå. Uansett, den gode gamle kjellerstuen har fått ny drakt. Og blitt et utrolig hyggelig filmrom og ekstra avslappingssted for store og små. Glad som jeg er i planlegging, er mood board og grove skisser fantastiske hjelpemidler for å utforme et rom.

Så var det bare å holde seg innenfor budsjettet, prøve å finne noen rimelige løsninger der man kan , og voila et rom er skapt. Kjellerstuen vår har stått klar en god stund, men jeg har drøyet i det lengste med møbleringen.

Jeg kan skrive mer om løsningene vi har valgt fremover, men siden ting er sånn noenlunde på plass, tenkte jeg at jeg kunne dele noen bilder av hvordan vi har fått det. Med projektor og lerret er det bare å snurre film.