JULESTEMNINGEN SNIKER SEG INN

Desember, tenk at den kom så fort. Hos oss har ukene gått i en heseblesende fart siden vi tok over huset i midten av oktober. Det har vel vært mer eller mindre oppussing fra vi flyttet inn, og nå ser det vel ikke akkurat ut som om det bor noen her i det hele tatt. I hvert fall ikke fra innsiden, for der er det lettere kaos. Men utenfor derimot, der har vi laget litt julestemning.  I går kom en rasende festlig greie i posten også, og jeg tror du kommer til å le når jeg viser hva det var! Hint: julelysene har gått helt bananas i år 😉

Andre spennende ting som har skjedd er at vi har hatt innskriving på skolen. Jeg fikk nesten sjokk da brevet kom i posten, skole! En stor påminnelse om at det ikke er lenge til vi skal si farvel til en trygg og god barnehagehverdag, og entre en helt ny æra. Jeg tenker at de følelsene skal legges bort en god stund til, og dette siste året i barnehagen skal vi kose oss masse.


Vi stortrives forresten etter flyttingen. Det føles ut som vi har bodd her så mye lenger enn vi har, og det må jo være et bra tegn. Jeg står med en fot ut av døren, dagens tur til Maxbo venter. I dag legges gulvet på kjøkkenet, og når det er ferdig har vi fått på plass gulvet i (minus flisene i gangen) i hele første etg. Hurra! Om noen har tips til hva som er beste måten å bli kvitt det fine støvlaget på alle vegger tar jeg i mot gode råd med åpne armer!