BLOGGER FOR KK

Det skulle jammen ikke være noen grunn til å legge bort sommerkjolene enda. Varmen vil jo ingen ende ta. En deilig kombo med knallgrønt og rødt, har vært en av mine go to komboer de siste månedene. Disse fargene får meg i ekstra godt humør! Og med ekstra godt humør, kan jeg fortelle dere at jeg har blitt fast blogger hos KK! Det er en veldig hyggelig nyhet å dele. For det har vært litt stille her inne over sommeren, og en av grunnene er at jeg har ventet på at dette skulle bli offisielt.

Så når du nå sveiper innom KK sine nye nettsider (som er innmari fine!), vil du finne meg, Elisa og Helle når du scroller litt nedover. Det er så fint å få lov til å være en del av KK-universet. De deler spennende, aktuelle og ikke minst inspirerende saker, og det er en ære at jeg nå skal være fast blogger for KK.

/Kjole Ganni / Boots Zara /

Det vil ikke innebære noen forandringer for din del, siden hverken bloggadressen eller designet kommer til å bli endret (noe særlig). Men hver onsdag vil det være ekstra fokus på et innlegg fra meg når du klikker deg inn på KK.no   <3