FINE KUBBELYS PÅ BATTERI

fine kubbelys på batteri LED lys

Store gode kubbelys som brenner gjennom sommernatten, det er vel strengt tatt et must når man sitter rundt bordet. Jeg har endelig surret meg til å kjøpe noen kubbelys som brenner hele natten, som ikke er farlige å gå fra. De er nemlig like fine og stemningsfulle kveld etter kveld. Jeg har lett etter noen fine slike batteridrevne kubbelys, og i år ble året. De både ser og kjennes utrolig ekte ut når du løfter på dem, de er laget i voks og det er nesten litt spooky.


I tillegg driver den lille flammen og flikker frem og tilbake, slik at det ser akkurat ut som stearinlys. Topp stemning uten å tenke på at man kan brenne ned huset om man ikke holder et øye med stearinlysene altså.

Jeg har dem på uansett vær, og synes det er så hyggelig å titte ut på terassen med kubbelys på bordet. Sirius heter disse, og prisen var ikke ille. Jeg fant dem på en butikk som heter 2.etg på Røa. Sensommerens beste tips 🙂

Lagre

Lagre