LADIES WHO LUNCH

Når lunsjen varer til det er tid for middag, vet du at det har vært en hyggelig lunsj! Jeg rakk aldri å treffe disse to før jul (det er egentlig et must, men jeg klarte jo å bli syk før jul!), men vi rakk det akkurat i tide før nyttår. En deilig dose venninnetid, Nina og Dagny får meg alltid til å le. Ikke minst er det alltid gøy å se hva disse to går med- for de er alltid fine! Dagny sin magasin clutch (husker du Carrie hadde en slik i Sex and the City?) går aldri av moten.

Det er jammen ikke lett å kle seg for tiden. Jeg humper rundt i masse snø for i det hele tatt å komme inn i bilen om dagene, og jeg føler at jeg ikke har noen ting å gå med. Men sølvbukser gjør i hvert fall at jeg blir i godt humør.

Jeg fortsatte festen hjemme, og kom til duk og dekket bord som guttene hadde ordnet. For en luksus- nå skal vi snurre film og synke godt ned i sofaen ( i det ene lille hjørnet vårt som fungerer sånn noenlunde som sofakrok). Ha en super helg!