LANGE LUNSJER OG GODE VENNER

Jeg har vært dypt nede i feriekomaen i det siste. Jeg logget av sosiale medier i sommer, og har kost meg med familie, sommer, saltvann og god mat. Så nå er jeg så klar for høsten. Jeg er PÅLOGGET. Den aller siste feriedagen i dag, har vi brukt sammen med venner rundt bordet. Først hadde vi gjester til frokost, så dekket jeg på til en herlig lang lunsj i hagen. Temperaturen har krøpet litt nedover de siste dagene (heldigvis for bøndene og landbruket vi er så avhengig av!), og det er kanskje ikke så altfor mange helger igjen hvor vi kan sitte ute. Det må utnyttes til det fulle.


Jeg fant disse fine serviettholderene i skinn på en interiørbutikk på Røa i sommer, og de har blitt flittig brukt. De legger seg rundt servietten som en liten sløyfe, uten å bli altfor feminin. Sammen med bordbrikker i tekstil, og vårt sedvanlige stein-servise, har dette vært gjengangeren rundt bordet i ferien.
Nå venter hauger med skittentøy (jeg har tatt litt ferie fra alt det kjedelige husarbeidet også), en stabel med oppvask, og en stor kopp kaffe. Jeg er ikke typen som ikke kan drikke kaffe etter kl 18 😉

Jeg håper du har hatt en fin sommer, og at du nå er klar for høst!