LET’S DO THIS: SKOLESTART

Annonse

Med en i magen og en trippende utenfor, har forberedelsene til skolestart vært litt annerledes for meg i år. Det har vært hakket mer å ordne kan man si. Plutselig er det to å ta hensyn til, og ikke bare en som skal avgårde. Den i magen har riktignok ikke kommet ut enda, men har gjort sitt til at det nå på slutten har vært utrolig mye enklere å klikke ting hjem fra nett, enn å traske rundt i butikker for å handle inn til skolestart. Tenk at mini skal begynne i 2.klasse allerede!

Det er jo også stor stas å ha litt nytt til skolestart. Jeg husker selv at det alltid var stor spenning knyttet til det å begynne på skolen igjen da jeg var liten. Ekstra stas var det å få et nytt antrekk, som man måtte spare til første skoledag.


Nettbutikken til POLARN O. PYRET har vært gull å ha for min del nå. De har alt de små behøver til skolestart (eller barnehagestart), i kvalitet som jeg stoler på. Det er ikke gøy at barna skal gå rundt å fryse i høst, og siden min har strukket seg over sommeren og vokst ut av det meste, var det på tide både med et nytt skallsett, og ikke minst litt nytt tøy.

Du finner masse fine nyheter til skolestart for 6-12 åringer HER. Jeg har også fyllt på i garderoben med litt mer til den lille i magen, og nyhetene til de aller minste (0-1) kan du ta en titt på HER.


Varmt og godt skallsett finner du her.

Hele denne sekken er faktisk i et refleksstoff, så er man godt synlig på vei til og fra skolen. Du finner den HER.

Det beste av alt? Nå får du 20% ved kjøp av minst 3 varer hos POLARN O. PYRET. Det gjelder både nye og gamle medlemmer hos PO.P og varer til og med førstkommende søndag 11.08.19.

Er du ikke medlem enda, kan du bli medlem hos Polarn O. Pyret HER.

Happy skolestart alle sammen!