LILLA BRØDSKIVER

annonse / Denja

Kjedelige brødskiver er uvant her hjemme, her er de nemlig lilla og fyllt med rødbetsalat og cottage cheese! Jeg måtte bli voksen før Denja ble en favoritt i kjøleskapet, jeg husker fortsatt hvor skeptisk jeg var til den boksen med italiensk salat som alltid dukket opp på brødskiven til T da vi ble sammen. Men nå går det sjelden en uke uten at en eller annen salatvariant dukker opp på brødskiven eller knekkebrødet mitt også. Og siden Denja akkurat har kommet med denne friske rødbetsalaten (rødbet er fantastisk!) har vi hatt dilla på lilla i sommer. Så om du er lei av brødskivene dine, eller lurer på hva du kan pimpe opp pastasalaten din med, må du prøve nyheten rødbetsalat med cottage cheese! En moderne vri som er sunnere og smaker mer.
Denja har laget en helt ny kvalitetsstandard, og gjort denne salaten sunnere og bedre. Det har de gjort ved å bytte ut 2/3 av majonesen med cottage cheese og mer råvarer. Resultatet har blitt en salat med masse smak og halvparten av kaloriene. Ikke verst for en kjedelig brødskive!

I tillegg til å bruke salaten sammen med leverpostei eller kjøttpålegg, kan du bruke den over pastaen din sammen med f.eks kylling eller noe annet godt, i en bagel, på knekkebrødet ditt, eller som tilbehør til grillmiddagen. Om du vil prøve flere ting finner du massevis av oppskriftsidéer på sommerens salater på facebooksiden til Denja her.

Gjør sommeren lilla!