LITT NIPS ER PÅ PLASS

Det er ikke veldig mye nips eller pyntegjenstander som har fått plass enda, men noen små ting har funnet veien frem. Egentlig er det veldig luksus å ha tomme vinduskarmer og bord å fylle- jeg koser meg sånn med hver minste ting. Vi har fortsatt en liten hær av bilder å henge opp, eller først må vi bestemme oss for hvor de skal. Sofabord til stuen er snart på vei, og det skjer små ting hver uke.

Det første som slo meg da veggene var dekket med tapet, var at solskjerming ikke kunne vente. Sol spiser opp alt i sin vei, og både tapet og møbler blir fort stygge når solen står på. Jeg skal vise dere hvordan vi har gjort det så fort jeg får skrudd opp siste rest. En ting er sikkert, etter å ha stresset som en gal for å få i stand de største tingene (gulv, vegger, flis, tapet etc.) har roen senket seg over beslutningsprosessen på de mindre, men likevel viktige tingene. Det er jo nå det skal bli et hjem, og det skal få ta den tiden det tar.

Jeg har også landet på hvordan vi skal gjøre det på soverommet vårt, med skråtak kommer utfordringene nemlig i fleng. Jeg tenkte jeg skulle dele hvordan jeg har skisset opp endringene der inne veldig snart. Jeg håper du synes det er hyggelig å følge med!

God helg!