LIVET SOM LEVES UTE

Hei fredag, er du klar for helg? Livet som leves sånn halveis ute er vel noe av det mest fantastiske som finnes. Det er meldt nydelig vær i helgen (jeg har faktisk sjekket), og jeg håper vi får inn noen flere måltider rundt bordet ute før sesongen er over. Når det er sagt så har jeg en mann som griller i all slags vær og vind (vinter ingen hindring), så vi er bortskjemte med god grillmat året gjennom.

Nå er det også bare litt over en uke til vi drar på tur! Vi fyker avgårde til Spania, vi har leid et supert lite hus- og avslutter ferieuken med et bryllup. Det er lenge siden vi har vært i bryllup nå, så vi gleder oss skikkelig- det er jo så gøy! Jeg håper du blir med i kofferten. Så var det bare å finne noe å ha på seg… livets store spørsmål uansett invitasjon!  

  Jeg skal avgårde til Sandvika på jobb i dag, så kanskje jeg kan smyge inn litt kjolejakt der. Jeg ville bare ønske deg en herlig dag, nyt den gode fredagsfølelsen.

Lagre