SE RESULTATET AV LEILIGHETS MAKE OVER

Make over! Husker dere jeg snakket om gardinstenger tidligere i sommer, og et prosjekt som jeg lovet å vise dere hvordan gikk? Her er resultatet! Jeg har hjulpet en av mine beste venner med å fargesette leiligheten sin i sommer- og leiligheten fikk en makeover med både gardiner, maling av vegger og tak, og nye lamper. Rett før helgen kom endelig de superfine FLOS lampene på plass, og jeg fikk lov å vise noen bilder fra hvor fint vi synes det har blitt.

Hvite karmer i vinduene, og den hvite verandadøren ble malt i sort bengalakk, for å gi en mer industriell stil. De sorte store vinduene gav automatisk en sterk kontrast, perfekt til de lysene møblene og hvite gardiner. Doble gardinhøyder får det om mulig til å se enda høyere ut under taket, og tilfører tekstil og varme til det industrielle fabrikkbygget. Gardinene har jeg sydd av forstoff, da jeg lette meg ihjel etter helt hvitt gardinstoff som ikke skulle være for feminint og delikat i stoffet.

Gjennomskinnelig nok til å slippe inn mye lys, men dekkende nok til å kunne trekke for når man har lyst å stenge verden utenfor.
I stuen har veggene blitt malt med fargen Aladdin, fra Jotun. En farge som gir et skikkelig kick, og fremhever både møbler og det man henger opp på veggene.

Utrolig gøy! Nå gleder jeg meg om mulig enda mer til å ta fatt på nytt hus og prosjektene som venter der!

Lagre