MENS VI VENTER

Har du hatt en fin start på uken? Her har helgen vært preget av sykdom, og vi har vel på ett eller annet tidspunkt vært nede for telling alle tre. Så da har det blitt et par ekstra dager hjemme på mini, for å komme helt i form. Det har også stått stille på interiørfronten for tiden, men nå begynner ting å skje igjen.

Denne uken kommer et teppe vi har ventet på til stuen, og så kommer endelig dørene vi har bestilt til gang, og spisestue! Det er utrolig gøy når planene begynner å smelte sammen! Selv om det tar tid, har det definitivt vært godt for lommeboken å ta ting etter hvert 😉Her kommer det altså nye glassdører, mellom gang og stue. I tillegg deler vi av spisestuen med en vegg og dører. Det blir så fint, så nå er det bare å krysse fingrene for at alt klaffer. Dette teppet fra Jacaranda er forresten helt villt, det mest fantastiske jeg noen gang har satt mine ben på. Mykt som smør, også skinner det det om kapp med solen.

Jeg skal ut og spise i kveld i det fine været, det kunne ikke ha passet bedre etter mange dager hjemme i sofakroken. Ha en super dag!