MER GRÅTT ENN HOT

Image and video hosting by TinyPic
God morgen! Til dere som har vært eller er ute og reiser, nyt! SommerNorge er mer grått enn hot for tiden. Vi har booket tidenes ferie i november, så jeg kan med hell melde om at dette regnværet gjør en reisesyk. Men i dag står kickboksing på menyen! Det har i grunn stått på planen alt for lenge nå, men så har det blitt så mye frem og tilbake med avlysninger etc hver eneste helg, så det har ikke gått i orden før i dag. Så det gleder jeg meg skikkelig til. Minus blåmerkene som jeg garantert kommer til å få! For å si det sånn, jeg er nok ikke den fødte bokser.

Jeg holder forresten på å filme mye mer om dagene, og min store plan er å ha en fast dag i uken hvor det kommer ut en ny episode på youtube. Selv om det sikkert er litt rart at jeg prater engelsk så får det stå til. Med familie både i England og USA er det ekstra hyggelig at de som ikke snakker norsk kan få et lite innblikk i den lille bloggboblen min. Ps: om du ikke har rukket å titte innom youtubekanalen min finner du den her!