MIN FAVORITTDINGS TIL HJEMMET


Vi har alle våre favorittdingser vi (tror vi) ikke kan leve uten. Eller, det er vel heller det at vi lever så utrolig mye bedre med disse tingene som flytter inn og gjør livet litt enklere. I fjor sommer gikk vi til innkjøp av det som skulle bli vår nye hjertevenn- en robotstøvsuger! Jeg hadde lest meg opp på reviews, og vi gikk for typen Roomba. Da jeg kom over sjokket at den høres ut akkurat som en vanlig støvsuger (la deg altså ikke lure av reklamen hvor det ser ut som den er helt stillegående), har denne oppfinnelsen blitt min store favoritthjelper her hjemme.

Med et par minus (støvbeholderen må gjerne tømmes hver dag + den setter seg av og til fast i noen lave bordben), har den likevel gjort at det er superenkelt, og ikke minst tidsbesparende å holde gulvene i sjakk. Den går lett under stoler og sofa, og gjør jobben for deg. Den senser fare, og forsvinner f.eks ikke ned trapper.

Jeg har satt den på timer, slik at den starter akkurat når vi har gått ut dørene hver morgen (jeg hører gjerne at den starter opp i det vi låser døren), og litt senere i helgene. Så kommer vi hjem til støvsugd hus, og en robot som har gått for å lade opp til neste runde. Det var kjærlighet ved første blikk. Dagens anbefaling der altså, om du drømmer om en robot som kan hjelpe til hjemme.