MINE BESTE SOLTIPS

annonse / Cliniderm
Sommeren er ikke langt unna! Vi har allerede fått smake litt på solstrålene, og jeg hopper rett i solhatten og smører tjukt på med solfaktor med en gang den titter frem. Jeg elsker solfaktor! Skal du velge kun en ting du gjør for å ta vare på huden din, så er det aller enkleste (og det eneste som faktisk funker!) å bruke solfaktor. På hele kroppen, ikke glem av halsen, brystet og resten av kroppen. Tro meg, huden din kommer til å takke deg etter hvert som årene går.

Jeg har teamet opp med Cliniderm denne sesongen for å tipse om mine beste soltips. Nummer en, bruk solfaktor! Mange av oss har gjerne samme solkrem stående under skapet på badet år etter år, og når solen kommer frem igjen rasker vi med oss samme gamle krem på stranden. Det kan altså være lurt å gå til innkjøp av noen ferske produkter, så vet du at du har beskyttelse på som funker.

Om du som nordmenn flest, er livredd for å bruke for høy faktor på kroppen? Ja da har Cliniderm noe for en hver smak. Men uansett om du tenker at du er hardhudet og tåler mye, er det alltid lurt å være snill med kroppen og smøre med høyere faktor i starten av sesongen. Jeg bruker Caring Protection fra Cliniderm med SPF 25 til kroppen, og har like gjerne gått til anskaffelse av en big size med en gang.


Ansiktet er noe helt annet. Der går jeg konsekvent for solfaktor 50! Rynker be gone sier jeg bare, og smører på utover dagen. For du skjønner, det holder ikke å starte dagen med ett lag og tenke at du da slipper å ta på mer resten av dagen. Mattifying fluid kommer også med et lite skjønnhetstriks, og har en mattende effekt. Akkurat det er helt topp når man har lett for å bli blank og glinsende utover dagen.


Men dagen er ikke over selv om solen går ned. Det er ingenting som er deiligere enn å gi kroppen en bøtte med fukt etter å ha vært ute i solen. After Sun Gel Cream fra Cliniderm svøper deg inn i en deilig solkoma, mens den gir pleie og fukt til huden når kvelden kommer. I tillegg lukter den utrolig godt, akkurat det er faktisk halve morroa! Så husk solbeskyttelse, og velg noe som gir riktig beskyttelse til riktig kroppsdel i sommer;)

Lurer du på hvilke Cliniderm produkter som passer for deg og din hudtype i sommer? Det finner du ut her!