MINE FAVORITT SNACKS

Snacks! Jeg kunne ha droppet middag til fordel for snacks, når som helst. Det er alltid fint å ha noe ekstra godt å bite i, spesielt når man får besøk. Jeg samler på gode snacks tips, og opp gjennom årene har jeg fått ganske mange favoritter. Med jentene på besøk i helgen, inviterte jeg like gjerne på snacks kveld i stedet for noe annet.

Store gode oliven, trøffelpotetgull, gode kjeks, og pølse eller skinke av noe slag er alltid vinnere. Oster som de aller fleste liker, manchego, parmesan, og ikke minst min store favoritt, chaumes. Den myke osten med rosa lokk, som er så utrolig god. Selve kosen man får ved å sitte å småspise sånn utover kvelden, er så herlig. I tillegg behøver man ikke vente på maten, for alt er klart når gjestene kommer. Perfekt om gjestene dine er litt hangry 😉

Trøffelpølse, røkt andebryst og litt iberico skinke. Det aller beste med slike snacks fat? Det er alltid noe til overs, til dagen etter!