MOOD BOARD GULV

Hei fra byggeplassen! De tingene jeg hadde bestilt nesten før vi fikk selve huset, var gulv og flis. Jeg visste så utrolig godt hva jeg hadde lyst på, og jeg skal innrømme at jeg bestilte hele gulvet usett.. jeg hadde sett et bilde på nettet og bestemte meg der og da. Jeg vil ikke anbefale det altså, men det klaffet noe så utrolig når det kom. Heldigvis, det kunne jo ha blitt helt fiasko.


I gangen blir det lys marmorflis, i en fantastisk størrelse. 80×80 er min nye hang up, selv om fliseleggeren sikkert gjerne skulle ha sett at flisene kom i en litt mer håndterbar størrelse 😉

Men det kommer til å bli helt nydelig, jeg bare vet det. Jeg har forøvrig lovet guttene at jeg skal styre unna de lyseste møblene fremover (ref den knallhvite sofaen vår), og har gått for et mørkegrått fiskebensmønster, sammen med blått og grønt.

Lagre