MY EGG IS THE HEAD OF A GREEN LITTLE MAN

                                                                                    sponset juice Hurra for helg! Vi har kost oss med god frokost alle sammen og selv om vi har vært oppe ganske så lenge allerede er det alltid veldig stas med familiefrokost, jeg elsker å våkne til lyden av kaffebønner som blir kvernet og egg som blir kokt. Guttene hadde allerede vært på kjøkkenet en stund da jeg kom tuslende i morgenkåpen og jeg overhørte den lilles kraftige argumentasjon for pannekaker.

Lille w synes alltid at det er gøy når ting er pakket pent inn eller skjært opp i morsomme figurer så når det er familiefrokost vil han alltid finne frem de grønne små eggeholderene med armer og ben for egget blir til hodet på disse grønne mennene og det er altså prikken over i’en på frokostbordet i følge ham. De morsomme eggeholderene fikk jeg til bursdagen min i fjor (eller året før?) og de har vært på mangt et frokostbord siden (noen av dere vet kanskje hvor de er fra også?). Små morsomme detaljer som dette er rett og slett alt som skal til for det lille ekstra en lørdagsmorgen. Jeg har byttet ut morgenkåpe med treningstøy og skal endelig avgårde på yoga igjen! 

Nyt lørdagen!

Happy weekend! We’ve enjoyed a nice breakfast at home and baby w got to pick out the egg holders, he loves these little green men where the eggs ends up being their heads, he can literally not stop laughing when we take them out. I got them for my birthday last year (or the year before?) and one of my sweet readers could tell me they’re from Alessi and that they come in many colors (great christmas gift tip right?). I’m off to yoga and have traded in my robe for yoga wear, it’s going to be a great saturday!