MY SKIN CARE ROUTINE


Hvilke hudpleieprodukter bruker jeg fremover mot sommeren? Jeg synes det er så viktig å ta godt vare på huden! Det dukket opp et spørsmål om jeg kunne dele hvilke hudpleieprodukter jeg bruker fremover mot sommeren. Det er klart jeg kan, for jeg er helt avhengig av disse produktene under. Huden min lever litt sitt eget liv, og alt etter hvor jeg er i syklusen eller om jeg stresser mye, så får jeg fort utbrudd. Heldigvis har jeg noen supre hjelpere i bakhånd når kvisene kommer.

Jeg bruker medisinsk hudpleie fra ZO Skin Health og har vært på flere runder med forskjellige hudpleieprogram tilpasset min hudtype som Silje Austnes på Beths har satt opp til meg. Medisinsk hudpleie jobber litt dypere og kraftigere med huden, og du behøver litt hjelp av noen som jobber med det før du setter i gang hjemme.

Aknetrol og Cebatrol er fantastisk når jeg kjenner det kommer en kvise, eller det allerede har kommet flere. Cebatrol er pads som jeg bruker etter rens morgen og kveld. De hjelper både til oil control og acne control. Aknetrol bruker jeg direkte på både små og store utbrudd, den er helt gull (og varer nesten evig!)!

Hver morgen og kveld renser jeg huden med Normacleanse, og jeg passer på å bruke en god skrubb i hvertfall fire ganger i uken. Den jeg har i skapet oftest heter Exfoliating polish, og er helt utrolig. Den blir varm når du bruker den i ansiktet, og gir en utrolig ren og god følelse i tillegg til at den virkelig får skrubbet huden din. Den er grov i konsistensen og den S K R U B B E R  huden, i motsetning til alle disse produktene som såvidt gnikker seg litt rundt.

Hver morgen bruker jeg serumet Daily power defense, og etter det får huden min en god runde med solkrem i faktor 50. Om natten bytter jeg litt på hva jeg bruker, for selv om jeg noen netter bruker serumet om kvelden, kan du lese om de aller sterkeste produktene jeg kjører på med om natten i dette innlegget!

Så fremover og gjennom sommeren skal jeg bare være snill med huden, og bruke masse solfaktor!

Today I’m sharing my daily skin care routine with you! I’m a huge fan of medical skincare products, and I’ve been addicted to ZO Skin health for years. I swear to these products in my everyday skincare routine, to keep my skin in check. I have acne-prone skin, but with these products I can go for long periods without getting any. But when they do show up anyway, I have a couple of products in my morning/night time routine that helps me combat my problem areas.

ZO Aknetrol and ZO Cebatroil pads, helps with both acne control and oil control. While Cebatrol are pads I use after cleansing my skin, aknetrol is that one product I can’t live without. You use a small amount directly on the affected area, and it dries the acne right up.

I use the Normacleanse cleanser every morning and night, and follow up with Daily Defense serum, also from ZO. Before topping off my routine with a tinted sun factor (SPF 50), Oclipse smart tone is my favorite in this department. A good scrub is everything for me, and the one I tend to always go for, is the Offects exfoliating polish. It really gives my skin a real scrub down. I use it around 4-5 times a week.

So there you have it, my daily skin care routine.