NYTT TEPPE FRA JACARANDA PÅ PLASS

Hei fredag! Jeg tenkte jeg skulle dele en liten sniktitt med dere i dag, på det nye teppet vårt. Gjennom de lange ukene med venting på levering, har jeg bare gått og trippet. Er det bare meg, eller burde slike bittesmå stoff- og teppeprøver vært ulovlig? Det er jo nesten umulig å forestille seg hvordan det egentlig blir. Bonusen var derfor utrolig stor, da det viste seg å være ENDA finere i virkeligheten.

Etter å ha siklet på Jacaranda sine tepper i flere måneder, slo vi til. Tepper er en av de tingene jeg kan si at vi har splurget på, og valget om å gå for et naturmateriale, angrer jeg ikke på. Lyset reflekteres utover dagen, og det har så fint skimmer i seg.

Dette heter Simla, og fargen er Atlantic blue. Du trodde vel ikke det kunne bli noe annet enn blått? 😉