NYTT DESIGN TINE MONSEN 2.0

HURRA!
Endelig er dagen her.

Jeg kan ønske deg et varmt velkommen, inn i et nytt og forbedret univers. Etter å ha drømt om nytt design, og en mye mer brukervennlig nettside lenge, er dette stort! Etter en grundig oppussing i sommer, har bloggen fått både nytt utseende og noen nye fine funksjoner. Jeg starter like gjerne høsten med å lansere www.tinemonsen.no 2.0

Glem alle andre nettadresser, nå er det www.tinemonsen.no du skal bokmerke!

Jeg håper dere kommer til å like både den nye looken, og at det er enklere å klikke seg rundt etter inspirasjon. Her på forsiden av bloggen, vil du alltid kunne scrolle deg nedover og finne nye blogginnlegg. Innimellom innleggene, vil du også finne tips til andre innlegg du kan være interessert i, pluss noen andre overraskelser.

Klikker du deg inn på de ulike kategoriene (som endelig fungerer akkurat slik som de skal! Jeg vet akkurat det har vært en stor blemme for brukervennligheten de siste årene), vil du finne en mye mer oversiktlig måte å bruke kategoriene på. Innleggene ligger i bokser nedover, og du kan selv klikke deg inn på de innleggene du vil se nærmere på. Da popper innlegget opp i et nytt vindu, og på den måten kan du enkelt gå tilbake og se på flere innlegg etter hverandre uten å miste siden du var på. På telefonen din finner du dem øverst til høyre, klikk på de tre strekene.

Det er en tid for alt, og etter noen runder med meg selv valgte jeg å si opp hos Nettavisen i vår. Det er alltid skummelt å gå fra det kjente til det ukjente, det er jo tross alt der jeg har blitt voksen de siste årene. Bloggen har blitt voksen sammen med meg, og nå klarte jeg ikke å kjempe mot trangen til å legge ut på nye eventyr sammen.

Jeg er utrolig stolt over å kunne fortelle at jeg er en del av teamet til ADLINK fremover- det blir derfor en ny høst på alle måter. Jeg kjenner kreativiteten boble, og motivasjonen er på topp for at dette skal være et inspirerende univers å besøke. Jeg blir utrolig glad om du vil være med videre, for dette er bare starten! Hva syns du om den nye siden?

 

Klem, Tine

 

Ps: Jeg har jobbet sammen med KODEKS for å bygge nytt design, og gutta leverte noe så sinnsykt. Tanker, ideér og skisser fra papiret har de gjort levende og funksjonelt. Bloggkonseptet deres finner du her.

 

Lagre