OBAGI NUDERM START

Wish me luck! Nå er tiden inne, og jeg skal i gang med en Obagi kur. Jeg er så spent! Høsten har kommet, og jeg har stålsatt meg. Siden jeg hverken har tid eller anledning til å grave meg ned eller inne i flere uker fremover, har jeg blitt satt på en litt snill variant. Jeg tar heller kuren over litt lengre tid, slik at det ikke blir så tøft, og vi kommer helt sikkert til å justere på den underveis i forhold til resultat og hverdagsliv. Jeg går til flinke Silje som har satt sammen og skreddersydd et hudpleieregime til huden min, og jeg bytter bl.a ut ZO SKIN produktene mine med den medisinske nyheten ZO Medical. Dette blir så

skummelt

gøy!

Nå blir det å være ekstra flink med faktor 50 fremover også. Sol og Obagi går ikke hånd i hånd, så jeg skal være ekstra påpasselig med solkremen. Tro meg, jeg har tatt før-bilder til dere, men de skal dere få se underveis. Jeg prøvde å lete litt på nettet etter uke for uke innlegg på Obagi kur, men google var svært spartansk med slik info. Jeg er veldig spent på før/etter resultatet selv, så planen min er å faktisk legge ut et Obagi UKE FOR UKE innlegg for hver uke som går. Så kan dere få et lite innblikk i hvordan det er å være på en slik kur, og hva dere kan forvente. Eller hva syns dere? Er Obagi noe dere har lyst til å høre mer om i månedene som kommer?