OBAGI UKE 5

Det har gått akkurat litt over 5 uker siden jeg startet på Obagi. Jeg har ikke hatt en eneste pause i behandlingen og jeg ser at hele huden er i ferd med å endre seg. I forrige uke skrev jeg at uke 4 hadde vært den beste uken på Obagi hittil. Denne uken har vært ganske lik, men med noen små akneutbrudd på hakepartiet. Jeg flasser mindre og mindre, men merker samtidig at huden er mye tynnere og mer sår. Akkurat det kjennes spesielt godt om man skal bli kysset på av en som har glemt å barbere seg f.eks 😉


Huden oppleves fortsatt som rød, spesielt rundt nese/munn, men rødheten er ikke like tydelig som den har vært, og er mest synlig rett etter rens og påføring av serum, og roer seg utover dagen. Denne uken har jeg vært litt mer sår rundt øynene enn forrige uke og jeg kjenner litt på at jeg føler meg ganske blank. Pga Obagibehandlingen føles huden stram og tørr, og jeg er blank på nestetippen og i pannen. Selv om jeg denne uken har fått noen små akneutbrudd, fører obagibehandlingen til en mye raskere avflassing av kviser og urenheter, og på den måten tørker de inn og forsvinner på kortere tid enn før.

5 uker ferdig, og jeg har begynt på den 6. Jeg er fortsatt veldig positiv, og glad for de resultatene jeg allerede ser, som mindre synlige porer, færre kviser og underliggende nupper, og aknearr som nesten ikke er synlige lenger. Det merkes også at fuktbalansen i huden er i endring, for de siste ukene har jeg heller ikke brukt noe fuktighetskrem. For meg en det en seier i seg selv.

Ser dere forskjellen fra de andre ukene? Her kan dere se uke 1, uke 2, uke 3 og uke 4.

Det er mange som har spurt hvilke produkter jeg bruker, og du kan se hvilke produkter jeg har i dette innlegget. I starten brukte jeg fuktighetskremen fra Obagi nuderm om dagen, men nå bruker jeg bare rens, serum og øyekrem fra Obagi Zo Skin Medical, Obagi clenziderm, samt Obagi nuderm blender og tretioninkrem om natten. I tillegg til dette har jeg blitt en racer til å bruke solfaktor 50 om dagen, og har gjort det siden start.

 

Det var ukens Obagioppdatering 🙂 Det er jo fortsatt for spesielt interesserte, men jeg håper at dere andre overlever disse innleggene en liten stund også fremover.