OBAGI UKE 6

Hvordan har det vært å være 6 uker på en obagikur? Jeg tok like gjerne noen nærbilder ute i går for å vise hvordan huden ser ut i dagslys, og for å vise hvordan jeg har gjort det med sminke som mascara og leppestift underveis i kuren for å veie litt opp for den røde obagihuden, som jo slettes ikke er så rød lenger. Med et lite tilbakefall med noen små akneutbrudd forrige uke, har denne uken gjort huden ennå mer jevn og ennå mer klar.

Etter rens på morgenen fra Obagi Zo skin medical, bruker jeg et serum fra samme linje, og litt øyekrem, også fra Zo skin medical. Før jeg går ut må også solfaktor 50 fra Obagi på. Man skal ikke få sol på obagihuden og da er det viktig å være godt beskyttet. Det har vært veldig rart å avvenne seg med fuktighetskrem, foundation og concealer, og det har blitt en vane å føle seg litt stram i maska. Men nå er jeg ikke så stram lenger, og huden er heller ikke så veldig tørr. De foregående ukene har jeg alltid begynt å flasse utover ettermiddagen eller tidlig kveld, men den siste uken har ansiktet nesten holdt mål til leggetid før det har sprukket litt opp rundt munn/hakepartiet og rundt øynene.

Denne uken synes jeg det er mer klart at hele huden har fått en jevnere og mye mer lik hudtone, og de røde partiene har fått en mye mer dempet rødfarge enn de har hatt. Jeg føler meg litt blek for tiden, og savner en litt rosa rouge, men jeg synes at det er gøy å vise at lepper faktisk kan gi et lite fargepop til obagiansiktet. Leppestift eller en litt sterk farge på lipglossen har vel vært mitt numero uno tips i alle obagiukene.

Jeg har kommet meg gjennom de 6 første ukene på Obagi, og har fått høre fra flere hold at det etter disse første seks blir mye enklere å holde ut fremover. Det kan jo gi et lite håp til dere som enten akkurat har begynt, eller kanskje har lyst til å begi seg ut på obagieventyret 🙂 Om du ikke vet hva Obagi er eller går ut på kan du se før-bilder her og lese om de andre ukene mine på Obagi her: uke 2, uke 3, uke 4 og uke 5.  Sjekk gjerne ut den proffe medisinske bloggen til Silje hvor du bl.a finner mange artikler om nettopp Obagi. Det er gøy å se forandringene som kommer fra uke til uke, og jeg gleder meg bare mer og mer til å se sluttresultatet.

Hvordan går det med dere andre? Jeg blir så glad når jeg får høre hvordan dere synes det er og hvor langt dere har kommet 🙂