PÅ ØNSKELISTEN TIL JUL

I år er det ikke lite som står på ønskelisten min, og kanskje får du litt inspirasjon. Selv om hele budsjettet stort sett går til oppussing for tiden, er det jo lov å håpe på en liten ting. Lave champagneglass har stått på ønskelisten de siste årene, tenk så fint å kunne ringe inn det nye året med bobler i disse fine glassene. Litt sminke er gull for meg under treet- og chubby stick highlighter fra Clinique er en super både venninne/søster/svigerinne-gave. For ikke å snakke om vertinnegave.

Apple sin nye homepod høytaler står også høyt på listen. Det sies at lyden skal være helt fantastisk. Lykken ved å kunne koble sammen flere høytalere, mens musikken blir med deg rundt i huset trådløst, er rett og slett helt magnifique.

Laange iPhone ladere er til stor fornøyelse, og en superduper gave spør du meg. The knot cable kommer f.eks i flere farger, og gir deg 3 meter med telefonlader-bliss.


/ Ripple champagneglass / Apple Homepod / Highlighter Clinique / The knot cable / T-skjorte Le Backhand / Sengesett Mille Notti /