MINE BESTE ORGANISERINGSTIPS TIL BODEN/GARASJEN

Du skjønner du er voksen, når det å endelig organisere boden- er PUR LYKKE på en søndag. Om vi har gruet oss til dette.. T mer enn meg, for så hamstrete som han er, er det ikke til å komme unna at det var mye å ta tak i. «Når ting har stått i boden i 10 år elskling, så bør man kanskje vurdere hva man skal med det».. Han ser ikke dødshappy ut, der han står og går gjennom kasse på kasse med sitt første kosedyr, og elektronikk fra nittitallet.

Du vet når du har flyttet ting fra bod til bod under de siste flyttingene dine, da er det kanskje greit med en skikkelig gjennomgang. Uansett, det jeg vil frem til i dette innlegget, er et supertips når det kommer til oppbevaring av ski! Og ikke minst hyller- til disse oppbevaringshyllene fra Maxbo behøver du ikke en eneste skrue.En ivrig googler som jeg er, fant jeg fort ut at det finnes en haug med alternativer for oppheng av ski. Men SkiJack må jo være den beste? Et smalt spor gir deg oppheng til 4-5 par langrennsski, eller 2-3 par slalomski, pluss staver. Jeg kjøpte fire stykker, og smettet dem inn to og to, der vi hadde litt plass ved siden av hyllene. Med ett fikk vi plass til alt av ski, og både T og jeg er så fornøyd med å ha full kontroll på hvor alt utstyret er.

I mammas gamle støvler fra 70-tallet, litt nostalgi er lov når man sorterer gjennom gamle esker. Hyllene fant vi etter litt leting på Maxbo. Du monterer dem uten skruer med et klikksystem, og banker hyllene på plass der hvor du vil ha dem. Hver hylle tar opp mot 300 kg, så her er det bare å pøse på med oppbevaring. Stødige, praktiske, og ikke minst, ganske så supert å slippe å skru hver eneste hylle på plass.
Gjennomsiktige kasser fra IKEA har fått jobben med å organisere ting på en bedre måte. Så nå har både dykkeutstyr, fjellutstyr og sko som vi før ikke ante hvor var, fått orkesterplass i hyllene. Og vi kan se hvor vi har både redningsvester, og presenninger uten å åpne ti kasser for å lete. Puh, vi er ikke helt ferdige, men så godt på vei at resten ikke føles ut som et ork!

Fin mandag til deg!