EN HYGGELIG OVERRASKELSE

Sponset

Kjære dere, jeg kan nesten ikke tro det-  VI HAR KJØPT HUS! Skuldrene har vært så høye som tårn den siste uken, og stressnivået nådd nye høyder. For en berg og dalbane dette har vært. Vi kjøpte det på tirsdag, skrev under kontrakten i dag, og flytter om under to uker! :O


Jeg er jo som kjent fan av FINN, og i de siste årene har det daglig tikket inn hus på mailen min. Men så har det ikke vært noe som har klaffet. Ikke har vi blitt forelsket heller (bortsett fra i ett som vi ikke rakk å gå å se på en gang før det forsvant fra markedet før visning). Helt til verdens skjønneste hus dukket opp. Inn i mailboksen. Så langt fra funkis du kommer, med epletrær i hagen og karnappvindu. Vi fikk store øyne begge to, og hev oss på telefonen til banken. Vi skulle ha det huset!

Så enkelt er det jo selvsagt ikke, og man får jo litt hetta når man tenker at det vil jo sikkert alle andre også ha. Så etter telefoner i hytt og gevær, mailer frem og tilbake, og nerver i helspenn for å få alt i orden så fort som mulig- forsøkte vi oss faktisk på å kuppe det før visning. En nervepirrende helg for å si det mildt, og som du kanskje skjønner endte det med både visning og budrunde.

Så da satt jeg der da, i budrunde, på venterommet til T mens han hadde pasienter og prøvde å stikke hodet ut innimellom for å høre hvordan det gikk. «Hva ligger det på nå??»

Den siste gangen telefonen min ringte var jeg hundre prosent sikker på at det var for å informere om enda enda et bud, men da ordene gratulerer kom i den andre enden trodde jeg nesten ikke på det. Lykken var til å ta og føle på, for en thriller!

To uker, dette blir et nytt kapittel <3

Jeg ble overrasket på døren med ballonger fra @kemos_entertainment, tusen takk!

Lagre