PÅ FARTEN

Det siste døgnet har vi vært på farten. Med forsinket fly fra Vancouver på fredag ettermiddag, løp vi  heseblesende til neste fly da vi ankom Island i går morges. Det går så fint å reise langt med han lille nå for tiden- femåringer på fly er noe helt annet enn toåringer! Vi krøp til korset og gikk til innkjøp av en ipad nå. Jeg vet det er litt tidlig.. men den har reddet oss på turer.

Mitt beste tips, er uansett å legge opp reisen slik at det lengste strekket blir om kvelden. Å fly på ettermiddag/kveld er gull verdt når man har med de minste på lange flyturer. Tidligere har jeg brukt å ha med en pysjamas i håndbaggasjen som han kunne sove i (for å ha samme rutine som hjemme), men denne gangen hadde jeg til og med glemt skift.

Mellomlandinger er også utrolig fint, for da brekker man opp reisen. Alle får anledning til å strekke på bene, spise litt og få ut en dose energi. Da er det lettere å sitte stille i noen timer til, før man er fremme.

En av de beste tingene å shoppe på flyplasser, er utenlandske interiørmagasiner.
Denne genseren! Jeg snappet opp noen godbiter da Cathrine Hammel hadde sitt årlige 70% salg. Denne sorte myke drømmen av en genser, har vært på siden.
Nå er vi vel hjemme igjen, og jeg har akkurat hatt besøk av fine venninner. Vi var en stykk trøtt gjeng, da vi kom hjem i går. Vi sov til halv elleve alle tre i morges, og heldgivis kan det se ut til at vi har shaket av oss jetlagen allerede. Den største grunnen til det, er nok at vi aldri kom helt over på Canadisk tid og stod opp klokken 4-5 hver morgen i vinterferien 😉

Jeg håper du har hatt en super helg!