PEISESTUEN FØR/ETTER BILDER

Hvem liker vel ikke en god  før/etter? Jeg synes i hvert fall det er utrolig gøy å se slike FØR/ETTER bilder selv. Så jeg tenkte jeg skulle dele hvordan vi har fått det i peisestuen vår. Hva har vi gjort?

Vi har skiftet gulv og tapetsert veggene med en fantastisk deilig grønnfarge fra Thibaut. Vinduskarmene har fått et strøk med hvit maling innvendig i stedet for det grå. Også har vi bygget denne superkoselige benken i karnappvinduet. Trefargede smale lister har vi byttet ut med brede hvite gulvlister i stedet. Hele stemningen har forandret seg. Og selv om det fortsatt er litt nakent uten det ene og det andre på plass, har det blitt så utrolig hyggelig her.

ETTER


FØR

Før foto: Finn.no

Både tepper og lamper (og andre ting som er fine å ha fremme i et hjem), glimrer foreløpig med sitt fravær. Og møbleringen er langt fra satt i sten. Her skal jeg bare kose meg med å flytte rundt på, og få på plass små og store ting etter hvert. Endelig kom vi til den beste fasen jeg vet!