POLKADOTTER I MITT HJERTE


Vips var det tirsdag- har dere fått ladet batteriene litt? Vi har fortsatt flere rolige dager igjen, men jeg kjenner at høsten skal bli fin! Måtte det bare bli fint vær de siste ukene før det braker løs. I fellesferien stopper jo det meste opp, men bloggen skal gjennom en aldri så liten makeover, eller rett og slett full «oppussing», og det blir veldig hyggelig å dele nytt og funksjonelt design til høsten. Jeg vet det er en del tull med brukervennligheten her inne nå, og de bugsene lover jeg at det blir en ordnings på!
/ Kjole realisation par / genser asos / skoletter Mango / veske Hermes / øredobber + smykke Pieces Uniques /

Ny uke, sommerkjolen er på og de late dagene må bare nytes til det fulle. Jeg er så glad i denne kjolen, og i dag fikk den bli med ut som skjørt. Her er kullgrillen i gang, og på menyen står det kylling! Den har lagt i lake i hele dag, og om det blir like godt som jeg tror, er det godt mulig jeg må dele oppskriften.

Lagre