8 KNALLRØDE FAVORITTER

Akkurat nå har jeg rødt litt på hjernen. Det spiller ingen rolle om det er en leppestift, en veske som er rød, eller om jeg går for en todelt dress. Rødt er HOT, og gir masse energi, selv om du kun slenger på deg en ullgenser. Jeg har samlet sammen åtte røde favoritter på budsjett, og håper du kan få litt inspirasjon til å kle deg i knallrødt fremover du også. Det er også helt herlig med salget nå, for det er så mange godbiter der ute om du har lyst å prøve deg litt frem uten å investere alt for mye i hvert plagg.

/Kjole Bik Bok / Genser H&M / Øredobber Lindex / Lakk-jakke H&M / Pumps H&M / Skjørt Bik Bok / Bukse H&M / Koffert Samsonite /

Vet dere, vi har faktisk 9 års-dag i dag! Det er nesten ikke til å skjønne hvor tiden ble av, vi har altså vært kjærester i 9 år.. Da skader det heller ikke å være litt romantisk, og rødt er jo fantastisk sånn sett. Jeg fikk akkurat en nydelig blomsterbukett i fanget- så jeg får hive meg rundt og finne en fin vase før jeg hopper i yogatøyet og suser avgårde på en kveldstime. Jeg håper dere har en super uke!