RØDE LEPPER / INSTANT FIX


Hei tirsdag! Røde lepper er det beste trikset på trøtte morgener, det er som en instant fix! Vi var oppe grytidlig i morges, for å rekke å levere bilen på service før jobb. Så bar det avgårde til en morgentrening for min del, jeg elsker tir- og torsdagsmorgener! De starter alltid med en early bird time, og jeg hopper rett fra sengen til treningstøyet. Det er helt supert (når man først har kommet seg opp!)./ Skjørt envii / sko aldo (gamle) / genser BikBok /

I dag har jeg faktisk skulket litt. For å se på (hold deg fast!) gardiner! Jeg har lenge hatt store kvaler med hvilke gardiner jeg skal gå for her hjemme, men i dag, i dag kom åpenbaringen. Jeg har altså fallt helt for ullgardiner den siste tiden. Så i dag tror jeg at jeg har landet på farge også.. med noen ekstra fine detaljer som jeg skal forsøke meg på i selve stoffet. Herlighet dette blir spennende! Det er mye mulig jeg må få inn eksperthjelp (av mamma!) til å sy.

Mini og jeg må løpe for å rekke en barnebursdag! Ha en super kveld 🙂