LITE ROMANTISK FOR TIDEN

Jeg skal ikke romantisere det å bo i oppussing, for det er alt annet enn romantisk. Det kan sikkert de aller fleste skrive under på. Det ser ikke ut til at vi blir ferdig med det første heller.. du kan si at det ene har tatt det andre. Nå balanserer vi på bjelker i gangen med åpnet gulv, og det er sikkert et halvt tonn støv på alt vi eier og har. Det er altså ikke veldig festlig for tiden. Vi kjører litt svart komedie på det hele, det hjelper 😉


/Genser + bukse Primark / Kåpe Zara /

Nå har telefonen min begynt å oppgi Maxbo som foreslått kjørerute, det popper opp sånn: Det er 17 minutter til Maxbo, ta den og den veien. Lol, livet har tatt en annen vei. I det minste er julegavene sånn nesten ferdig. Jammen ikke verst bare det tenker jeg.

Lucia er unnagjort med verdens søteste lille pjokk, hvor skjønne går det an å være sier jeg bare! Og med det var den siste Lucia i barnehagen over, tenk det.

Jeg prøver så smått å ta tilbake litt vante rutiner igjen i kaoset vårt, det er jo ingenting annet å gjøre, så i kveld står det yoga på timeplanen. Jeg håper dere nyter så stressfrie dager det går an å ha denne tiden. Jeg har i hvert fall senket skuldrene fullstendig på alt som har med jul å gjøre dette året.