SANDALENE OVER ALLE SANDALER


Det er fredag, og jeg går inn i helgen med de lekreste sandalene! Ord kan nesten ikke beskrive dem, og etter å ha siklet på dem i to år måtte jeg kapre meg et par denne sommeren. From me to freakin me! Den fine H’en er klassisk og tidløs- den perfekte unnskyldning for å smelle til på sandalkjøpet i sommer (det hjalp jo at skattepengene har begynt å tikke inn for å si det sånn…)
/ Sandaler Hermès / bukse + topp asos / øredobber Pièces uniques /

Med et konstant bustet hår, som for øyeblikket består av 80% tørrshampo, setter jeg kursen inn i helgen. Jeg klarte det kunststykket å våkne med feber i morges, så jeg sitter her og propper i meg c-vitamin (placeboeffekten is real!), og krysser fingrene for at det bare er en midlertidig systemsvikt. For denne helgen byr på alt annet enn det å sitte stille, på søndag skal jeg jo ta båtførerprøven! Ønsk meg lykke til 🙂

Ha en herlig fredag!