SEND BILEN PÅ SPA

Vet du hva? Det er rett og slett fantastisk å la bilen få en deep clean innimellom. Visste du at du bør vaske bilen din hver uke om vinteren? Hvis saltet fra veiene får sitte på for lenge kan det feste seg, og gjøre at lakken din kjennes ut som sandpapir. Bilene får virkelig kjørt seg nå om vinteren, og det hjelper stort med en god vask oftere enn vanlig. Ah, den følelsen når du setter deg inn i en helt ren bil. Det er nesten som en sånn ny-bil følelse, det er så digg!

Trikset mitt i nøden, er å slenge inn bilen på vask om jeg er innom et parkeringshus, hotellgarasje eller kjøpesenter, som har bilvask eller bilpleie i en av etasjene. Holder du øynene åpne, er det mange som har det. Har du en avtale, et kjapt møte, eller bare skal gjøre ferdig ukeshandlingen? Få vasket bilen i samme slengen som du parkerer. Toppen av luksus? Gå for utvendig OG innvendig vask. Både bilen og du vil elske det.

     
God fredag!

Vi skal ta med en flaske vin under armen, og straks dra avgårde på sushimiddag. En perfekt avslutning på uken, før helgen setter inn. Jeg håper dere nyter en herlig fredagskveld!