SILVER PANTS VOLUME TWO

Jeg er klar for festseongen! Denne sesongen skal nytes med litt glam uansett anledning. Mørkere kvelder gir plass til litt glitter og det er lov å leke seg litt med stoff og uttrykk på en litt annen måte enn sommeren gir rom for. Sølvbukser blir helt klart med meg ut flere ganger, litt glitter eller paljetter er den perfekte lille dose glam til hva som helst. Jeg gikk for en enkel ullgenser og en snøhvit cape over en jumpsuit i sølv til middag ute i går, jeg synes det er gøy å kombinere festfavoritter med hverdagsplagg og synes det meste kan pyntes både opp og ned. Et par knæsje bukser og noen hæler sammen med ullgenseren og du er klar til fest!
Jeg står litt lettere stresset med en kaffekopp i hånden og en hårbørste i den andre, jeg får nemlig fint fotobesøk her hjemme i dag og både leiilgheten og undertegnede skal helst prøve å se sånn noenlunde striglet ut før de ringer på døren om litt. Jeg får be de på en kopp kaffe om jeg ikke rekker over alt før de kommer (det er utrolig hvor vanskelig det er å holde ting ryddig når en liten gutt går bak deg og roter ting til igjen!). Ha en herlig dag, kanskje litt glitter er tingen til helgens festligheter?

I’m ready for party season! This year I’m getting my glam on, a little sparkle never killed anyone. I love to pair up my favorite party pieces with my day to day wear and I think putting the two together makes for a chic and glamorous result without getting too dressed up. Easy to pull off, warm and comfortable. You never really have to leave your comfort zone at all as long as you have your favorite wool sweater on. My party look this season is silver pants (or a jumpsuit like this), wool and a white cape, ready for any party or dinner in sight.