SKI IN SKI OUT

Er dere klar for helg? Dette har vært en fantastisk vinterferie. Flaks for meg at T er født Canadisk, jeg har nemlig blitt helt forelsket i Whistler! Det er så gøy å se hvor han brukte å dra som barn. Med skibakker så langt øyet kan se, har vi kost oss maks. Ski og god mat, det er det det har gått i.

De små har blitt utrolig flinke til å stå på ski, skiskole er virkelig tingen. Du kan si hva du vil, det er ikke alltid de lærer best av foreldrene sine 😉

Med minus 19 grader på toppene, pakket vi oss inn så godt som vi overhodet kunne. Mens T gikk for helskjegg, fikk de håndvarmer posene ben å gå på for min del. Jeg stappet dem både ned i buksen, og under genseren. Jeg holdt på å fryse av meg rumpa i heisen, så de varmeposene var gull verdt utover dagen.

Nå har vi pakket koffertene våre. Slengt slalomstøvlene rundt halsen, og er nesten klare til å dra. Med et par timers kjøretur til flyplassen i Vancouver, har vi en ganske lang reisevei hjem. Vi skal nemlig et kjapt stopp innom Island på flyturen hjem. Men det har vært så verdt det, denne lever vi lenge på!

Vi ses fra veien.