SKJØNNHETSFAVORITTENE ER I BOX

Annonse

Det er alltid litt ekstra luksus når Glossybox dukker opp i postkassen. Disse eskene fylt med overraskelser og nyheter. Til deg som er litt over gjennomsnittet opptatt av å følge med på nye produkter når det kommer til skjønnhet. Den fine novemberesken kom med noen godbiter som jeg allerede har blitt helt avhengig av. Nemlig en kremøyenskygge som gir skikkelig dådyrøyne følelse, og en penn som visker bort neglelakksøl!

Jeg elsker kremøyenskygger, og denne fra Bang Beauty i november utgaven av Glossybox var så fin. Jeg legger den helt enkelt med fingeren, og stryker den på for en effortless og kjapp glød. Med litt eyeliner til har du partylooken på plass med en gang også.

Min andre store favoritt denne måneden var denne pennen fra NCLA, Clean up your act. Jeg vet ikke med dere, men jeg får alltid litt neglelakk utenfor. Spesielt på de litt mørkere lakkene er det alltid en liten opprydning som må til. Og denne pennen er livredder nummer en for neglelakksøl. Den kommer med flere slike tupper på den ene enden, og du gnir den bare over der du skal rydde opp, så forsvinner overflødig lakk fra fingertupper og andre steder.


På bildet under ser du esken for november, full av fantastiske produkter som forbereder deg til alle festlighetene før og gjennom julen. Bl.a en deilig mud mask og en prøve på den helt nylanserte parfymen til Coach er også med.


Glossybox kommer en gang i måneden og koster 179kr (månedsabonnement). Den perfekte julegave til deg selv, eller noen du er glad i og har lyst å overraske med en gave som fortsetter utover året. Men ser du den hvite esken? Det er juleesken fra Glossybox som kommer i et begrenset antall. Så her gjelder det å være rask om du vil sikre deg årets beste julegave til deg selv eller noen andre.

Juleesken kommer utover Glossybox månedsabonnement. Den er utformet på en helt ny måte. Den koster 399kr, og består av 6 produkter i full størrelse som har en total verdi på over 1200kr. Jeg skal holde innholdet i juleesken ganske så hemmelig, men jeg kan si at det er noen utrolig freshe produkter som er samlet sammen.

Har du lyst å prøve et abonnement på Glossybox får du 20% på alle abonnementstyper (løpende, 3, 6 eller 12 måneder) ved å bruke koden: TINEGLOSSY20

Trykk her for å lese mer om Glossybox!

Tilbudet gjelder for alle abonnementstyper frem til og med 30/11/2017. Kan ikke kombineres med andre tilbud.