SKJØNNHETSFAVORITTENE MINE FRA MATBUTIKKEN

Skjønnhetsfavorittene eller ting til hus og heim- jeg trengte bare en fresh overskrift 😉

Men helt ærlig, jeg elsker ting man kan kjøpe til fjes, hår og hjem på matbutikken. Dette er skjønnhetsfavorittene mine. Jeg skulle gjerne hatt et lager med masse produkter stående. Men sannheten er jo det at når jeg går tom for ting skulle jeg gjerne hatt ny i går. Matbutikken til the rescue. Her finner jeg den beste hårsprayen, tørrshampo og interiørvennlig håndsåpe (et must om du noen gang har plukket opp et eneste interiørmagasin!).

Elnet vinner sprayprisen fra meg, det er en av få hårsprayer som gir HOLD. Jeg kan ikke fordra slike shaping sprayer, til det har jeg alt for stritt og ugreit hår. Her må sveisen sprayes på plass. Tørrshampoen i butikkhyllen funker også som bare det, jo mer jo bedre. Akkurat nå består håret mitt av 80% tørrshampo- jeg elsker det.

L’usine har veldig fine ting til å sette frem på badet når man får gjester, gjengangeren her er håndsåpen og duftdispenseren. At man finner så fine ting på matbutikken er gull verdt.

Om du er keen på hjemmespa kan du bruke honning og havsalt til å lage de deiligste skrubber, bare sjekk denne enkle oppskriften!

Hva er dine favoritter fra dagligvarebutikken, er det noe jeg kan putte på listen?