SKO DEG GODT I VINTER!

Annonse

Det er ingen tvil, vinteren kom litt brått på! Jeg har heldigvis skodd meg for anledningen, for jeg har teamet opp med ECCO og deres varme vinterboots UKIUK Jeg synes ikke det er så enkelt å style vintersko, for jeg har en hang til å gå for boots med litt hæl (og dermed skjønner du kanskje hvorfor jeg liker disse, de har nemlig litt platå på selve sålen) 😉 Men på glatten er det ingen vei utenom. Nå som det er minusgrader om morgenen, er det ganske så deilig å krype ned i noen varme vintersko. Foret med lammeskinn og ull holder UKIUK de kalde tærne mine varme.

Med sin robuste gummisåle slipper du å skli bortover, og den gjør også at de er veldig behagelig å gå med hele dagen. De er selvfølgelig vannavvisende, så snø og slaps blir ingen hindring denne sesongen! Jeg er så glad i å gå barbent hjemme, og disse hopper jeg faktisk rett oppi. Myke og gode, og ikke minst, VARME. Nå er det bare å finne frem ullpledd og stearinlys dere, vi har til og med fått ved i hus. Sesongen foran peisen starter nå <3

Se hele kolleksjonen fra ECCO her.
Ps: disse skoene uten snøring finner du i butikk!