SKREDDERSYDD SPEIL I GARDEROBEN

Vi har endelig fått speil i garderoben på soverommet! Akkurat det har vært et stort savn- det er hakket mer praktisk å kunne se seg selv i et helfigurspeil når man holder på å kle på seg kan man si. Men med skråtak kommer også utfordringer i fleng. Hvor skulle vi få tak i et speil som ble stort nok og som kunne passe til veggen? Løsningen ble Glassmester1 som jeg må skryte litt ekstra av på dette, for jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd.

Tidligere i sommer bestilte jeg speil både til garderoben, stuen og kjellerstuen, og like etter at jeg kom hjem med lillebror fra sykehuset, var alle speilene klare for montering. Når man ikke har helt A4 mål å forholde seg til og ting må spesialbestilles, er det ikke alltid like enkelt å få tak i. Så dette speilprosjektet har jeg utsatt i det lengste. Da er det ekstra gøy når man finner noen som gjør en så fin jobb.

    
Skreddersydd speil fra gulv til tak!